Рецепти з соусами

15 смачних рецептів з українським соковитим барбекю соусом для смакування своєї свіжої страви

Український барбекю соус: смачні рецепти

Український барбекю соус: введення

Для багатьох людей барбекю є чудовим способом спровадження гостей або просто розслабленого вечора з родиною. І важливою складовою частиною будь-якого барбекю є соус. Український барбекю соус відмінно підходить для використання з різними м’ясними стравами, надаючи їм неповторний смак і аромат.

Крафтові соуси Dansoy нададуть Вашій страві неповторний смак. Інгредієнти, використані у виробництві цих соусів, є натуральними і відібрані з найвищою якістю. Таким чином, Ви можете бути впевнені, що отримуєте справжній український барбекю соус, який здатний задовольнити навіть найвибагливіших гурманів.

1. Український барбекю соус з томатами

Інгредієнти: – П’ять великих помідорів – Половина цибулини, свіжа або цибулину порошкову – Чотири зубчики часнику – Півстолової ложки меду – Три столові ложки золотого сиручка – Склянка томатного соку – Четверть склянки натурального оцту – Чотири столові ложки цукру – Дві столові ложки соєвого соусу – Половина столової ложки солі – Половина столової ложки гірчичного порошку – Половина столової ложки чорного перцю

Інструкція:

1. Наріжте помідори на кубики, часник на дрібні шматочки і цибулю – на дрібні кільця. 2. Усі інгредієнти об’єднайте в глибокій мисці або каструлі. 3. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть до кипіння. 4. Зменште вогонь, закрийте кришкою і готуйте протягом 1-1,5 години, час від часу помішуючи. 5. Після цього протріть отриманий соус через сито, щоб видалити шкурки та насіння помідорів. 6. Зберігайте український барбекю соус у холодильнику до двох тижнів.

Інколи до барбекю соусу додають інші інгредієнти, які роблять його смачнішим та неповторним. В наступних рецептах ми розкажемо вам про деякі варіації українського барбекю соусу з додаванням різних інгредієнтів.

2. Український барбекю соус з медом і гірчицею

Інгредієнти: – Дві столові ложки меду – Половина склянки кетчупу – Чотири столові ложки соєвого соусу – Одна столова ложка гірчиці – Півлітра помідорового соку – Чотири столові ложки цукру – Половина лимона, стружки – Дві столові ложки рікотти

Інструкція:

Illustration for section: 1. Усі інгредієнти об'єднайте в каструльці. 2. Поставте н - Український барбекю
1. Усі інгредієнти об’єднайте в каструльці. 2. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. 3. Зменште вогонь і готуйте протягом 20-30 хвилин, постійно помішуючи. 4. Дайте соусу вистоюватися протягом години. 5. Зберігайте український барбекю соус з медом і гірчицею у холодильнику до двох тижнів.

3. Український барбекю соус з кавою

Інгредієнти: – Дві супові ложки меленої кави – Половина склянки кетчупу – Чотири столові ложки соєвого соусу – Дві столові ложки меду – Чотири столові ложки цукру – Половина чайної ложки чорного молотого перцю – Одна столова ложка лимонного соку

Інструкція:

1. Злити мелену каву кружечком кип’ятку і дати настоятися протягом 10 хвилин. 2. Використовуючи фільтр або дуршляг, просіюте каву, щоб видалити зерна. 3. Усі інші інгредієнти об’єднайте з кавою в каструлі. 4. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. 5. Зменште вогонь і готуйте протягом 20-30 хвилин, постійно помішуючи. 6. Дайте соусу вистоюватися протягом години. 7. Зберігайте український барбекю соус з кавою у холодильнику до двох тижнів.

Варіації барбекю соусу

Український барбекю соус може мати багато варіацій в залежності від інгредієнтів, які ви використовуєте. Ви можете додати до нього інші приправи, спеції або навіть фрукти, щоб змінити смак і аромат соусу. Ось кілька ідей для варіацій українського барбекю соусу:

  • Додайте порошок чилі або томатний соус для пікантного смаку.
  • Приправте соус лавровим листом або розмельченим часником для більш насиченого аромату.
  • Додайте суміш смажених цибулі та часнику для глибшого смаку.
  • Спробуйте додати до соусу дрібно нарізані яблука або апельсини для неперевершеного поєднання солодкого і кислого смаків.

Використання українського барбекю соусу

ukrayinskyj barbekyu ukrayinskyj barbekyu 1 ukrayinskyj barbekyu ukrayinskyj barbekyu 1

Український барбекю соус може бути використаний з різного роду м’ясними стравами, такими як свинина, яловичина, курка або риба. Він також додасть солодкого і гострого смаку до грильованих овочів, плодів моря або грибів.

Ось кілька ідей, як використовувати український барбекю соус:

  • Приправте м’ясо соусом перед готуванням на грилі, щоб воно стало соковитим, ніжним і ароматним.
  • Намажте соусом шматочки свинини або курки під час їх приготування в духовці для пікантного смаку.
  • Використовуйте соус як марінад для риби перед її грильованням, щоб зберегти її соковитість і покращити смак.
  • Готуйте кебаби або шашлики на грилі, змащуючи м’ясо соусом в процесі готування, щоб вони стали пухкими та ароматними.

Соус для справжнього барбекю-фаната

Якщо ви любите барбекю і хочете спробувати нові смаки, то український барбекю соус є відмінним варіантом. Він поєднує в собі традиційні українські смаки з особливим ароматом і тонкими нотками.

Крафтові соуси Dansoy нададуть Вашій страві неповторний смак. Вони виготовляються з натуральних інгредієнтів, які завжди відібрані з найвищою якістю. Тож, коли ви готуєте барбекю, не забудьте додати український барбекю соус Dansoy, щоб зробити свою страву ще смачнішою та неповторною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *